Omgekeerde Osmose

Bij Van Velzen Glazenwassers en Schoonmaakbedrijf beschikken we over mobiele Omgekeerde Osmose installaties. Wat is dat?

Omgekeerde Osmose is een een proces waarbij water door een speciaal half doorlatend membraan stroomt dat wel de vloeistof doorlaat, maar niet de zouten en mineralen die in dit leidingwater zitten. Hierdoor ontstaat een zuivere vloeistof met een zeer hoog reinigend vermogen dat volledig milieuvriendelijk is omdat chemicaliƫn niet meer nodig zijn.

Wat kan dat voor u betekenen?

Wij gebruiken osmosewater in combinatie met ons Carbonized Pole System. Hiermee is het mogelijk om telescopisch tot 14 meter uw ramen en kozijnen te bewassen. Met een hoogwerker kunnen wij dit bereik aanzienlijk verhogen.

De voordelen: volledig milieuvriendelijk, veilig, snel, nazemen niet nodig, een langer streeploos resultaat doordat zouten en mineralen niet achterblijven op uw ramen en vuil en vet zich hierdoor minder snel hecht, voor alle soorten glas.

Osmosewater is ook uitermate geschikt om milieuvriendelijk gevels te reinigen.

Door de zeer hoog reinigende werking van osmosewater zullen aluminium, RVS, kunststof en beplating tot diep in de poriƫn gereinigd worden. Hierdoor ontstaat een optimaal schone gevel.

De voordelen: volledig milieuvriendelijk, veilig, snel, een langer vlekvrij resultaat doordat zouten en mineralen niet achterblijven op uw gevels en vuil en vet zich hierdoor minder snel hecht.

Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe techniek?

Informeert u naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of instelling.